Pozovite: 063 383 970

Ratnih vojnih invalida 37, Borča (na uglu Parkića i OŠ Jovan Ristić)

Ivana Mašić - LOGOPED BORČA

Moje ime je Ivana Mašić, diplomirani logoped.


Najvažnije da sam ja majka slatkih devojčica Maše - 11 godina i Iskre - 9 godina.


Uživamo i radujemo se svakog trenutka gledajući ih kako uče i otkrivaju svoj svet. Iskustvo rada u „Institutu za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora“ naučilo me je i približilo načinu rešavanja bilo kog problema koji uključuje rad na jeziku, govoru, korekciji artikulacije (glasova), bogatstvu rečnika, poboljšanju kvaliteta pažnje i ponašanja, razvoju i usavršavanju psihosocijalnih sposobnosti, senzornoj integraciji i psihomotorici, praćenju kognitivnog i emocionalnog razvoja, uz osvrt i smernice da je svako dete različito i individua za sebe pa se tako treba prilagoditi ili razviti način rada.


Jedan od mojih omiljenih delova biti logoped je kada dete kaže svoje prve reči i dobijanje izvestan uvid u ono što se dešava u njihovim malim glavama. Ta fascinacija razvoja jezika uvećava moju želju da im pružim svaku novu priliku da dalje učimo. To je avantura rada sa svakim detetom i moj cilj je da nastavimo da učimo više i poboljšati svoje veštine kao logoped, tako da mogu da vidim više od ove dece napredak i rast jezika.


Moj cilj je da podelim znanje, energiju, savete i tehnike koje sam naučila tokom godina u radu sa svojim klijentima i rođenom decom i nadam se da će Vam te informacije pomoći da budete uspešni u radu da vaši mališani postanu prave pričalice sveznalice.


Moja obrazovanja i iskustva


Završila sam Defektološki fakultet (FASPER) 2010. godine, smer logopedija.


Tokom studija sam Volontirala u Zavodu za govorne poremećaje “Cvetko Brajović” od 2008. godine do 2010. godine, a potom radila u Institutu za patologiju govora i eksperimentalnu fonetiku u Beogradu i Pančevu od 2010. godine do 2016. godine, konstantno učestvujem na brojnim naučnim seminarima, nosilac serifikata.


Tokom rada radila sam privatne terapije već 2007 godine.


Početkom 2016. godine potpuno sam se posvetila privatnom radu. Radim privatnu terapiju u Borči u prijatnom i mirnom ambijentu koji je u potpunosti prilagođen deci i opremljen raznovrsnim didaktičkim materijalom za svaki uzrast.


Nakon prvog razgovora sa roditeljima i opservaciji deteta trudim se da saslušam svakoga i da ulijem poverenje u daljem radu. Saveti, upoznavanje sa određenim smernicama u razvoju deteta su imperativ rada sa roditeljima.


Nakon testiranja deteta ,roditeljima se saopštavaju rezultati procene i ukoliko je potrebno predlaže se sprovođenje individualnih logopedskih tretmana koji su prilagođeni svakom detetu u skladu sa razvojnim normama i stepenu govornog-jezičkog razvoja deteta, kao i smernice i detaljan opis roditeljima zašto? i kako? određene logopedske vežbe radimo i koji je način da oni to primenjuju u kućnim uslovima i široj socijalnoj sredini.


Poseban naglasak se stavlja na dvosmernu komunikaciju logoped-roditelj i obaveštavanju svega što se odnosi na napredak u svakom smislu samog deteta.Logopedski dijagnostički pregled možete zakazati:


Pozovite: 063 383 970


Ivana Mašić, diplomirani logoped


Ratnih Vojnih Invalida 37

11211 Borča (kod Osnovne Škole Jovan Ristić i Parkića)


Radno vreme: ponedeljak - petak od 08:00 do 21:00, subota od 08:00 do 16:00


Logopedski čas - individualni: 1.400,00 dinara

Uključuje: 45 minuta samostalnog rada sa detetom, 15 minuta savetovalište sa roditeljima


Pregled i potvrda za upis u I razred: 1.000,00 dinara

Uključuje: 30 minuta razgovora sa roditeljima i detetom, testiranje detete, potvrda za upis u I razred


Besplatno: dijagnostika problema (poremećaja govora i jezika)

Uključuje: 30 minuta razgovora sa roditeljima i detetom, pregledanje prethodnih nalaza, testiranje, savetovalište roditelja


 

Ovde se govor uči uz osmeh i kroz igru . Dođite i uverite se.


Nadam se da ćete naći neke korisne informacije na sajtu i podeliti sa drugim roditeljima kojima će možda neka informacija biti korisna.


Hvala za čitanje, i ne zaboravite da je komunikacija zabava! Učenje kroz igru i sa osmehom, sa dvosmernom komunikacijom logoped-roditelj uz prilagođen materijal i pravu reč je suština rada.

15
GODINA
ISKUSTVA
786
URAĐENIH
DIJAGNOSTIKA
14528
ODRAĐENIH
ČASOVA
629
ZADOVOLJNIH
RODITELJA